| Autor |
Wiadomość |
Norbert
Wypoczywa w Bananowej republice

|
Masz konto na naszej klasie, fejsbuku, goldenlajnie, fotce i sucharze? Juz dawno podales wszystkie swoje dane osobiste, lacznie z adresem zamieszkania, telefonem, zdjeciem domu i najblizszych czlonkow rodziny? Ciagle Ci malo? Mam cos dla Ciebie! Na poznajpasazera.pl mozesz jeszcze pokazac jakimi autobusami jezdzisz! Wystarczy tylko zalozyc konto, podac imie i nazwisko, oraz numery lini ktorymi jezdzisz! Dzieki temu ewentualne hate machine, kradziez danych osobowych, albo obrobienie Ci domu bedzie jeszcze prostsze! Nie zwlekaj! |
_________________ Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like? |
|
 |
ssij
Buslover

|
Zarejestrowałam się z zawodowej ciekawości, ale opisywany portal nie otrzymuje mojego znaku jakości. Nieaktualne linie, mało wątków na forum i generalne wrażenie martwej ciszy. Dużo (ale tak duuuużooooo) ciekawszym forum jest wawkom - serdecznie polecam.
Pozdrawiam użytkownika "Norbert". |
_________________ nie lubi pan tej ryby? czy budzi ona w panu jakieś uczucia wrogie lub agresywne?
http://www.lastfm.pl/user/wandalive/
TEKKNOOO
Tattooed people do it betteR
 |
|
 |
nietaki_
hardcore

|
też jestem "artystą" |
_________________ piszę niepoprawnie: napewno, spowrotem itp. |
|
 |
Norbert
Wypoczywa w Bananowej republice

|
| ssij napisał: |
Pozdrawiam użytkownika "Norbert". |
Dziekuję i również pozdrawiam
TEMAT DO ZAMKNIĘCIA |
_________________ Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like? |
|
 |
szenko2325
.

|
słitaśnie  |
|
|