| Autor |
Wiadomość |
VFK
głosował na kaczyńskiego

|
Jak co cztery lata w naszej kochanej rodzimej telewizji odbywa się transmisja z Olimpiady. Widok za oknem zakazuje na to że mamy zimę aczkolwiek może być to mylne dla mieszkańców Texasu Nie odbiegający od standardu przeciętnego Kowalskiego moje zainteresowanie tym wydarzeniem wzrasta wraz z dobrymi osiągami naszych rodaków, a spada (wraz z oczywistym komentarzem 'że nas oszukali') kiedy nic nie mamy. Bądź co bądź człowiek zapomina o całej otoczce tego jakże mało emocjonującego wydarzenia. Zapomina się o ludziach którzy kręcą to całe show, o tym że liczy się 'ten moment' od którego wszystko zależy a może skończyć się tragicznie. W takich wypadkach należy zadbać o dobre ubezpieczenie i nie przejmować się ironią która nas otacza. |
_________________ Miej wątpliwość
 |
|
 |
edwardzin
Aktywny Działacz Polityczny

|
Sport na sucharze!! We're doom'd
PJONA VFK!!!
GÓWNA! |
_________________ [img] |
|
 |
VFK
głosował na kaczyńskiego

|
haj fajf! |
_________________ Miej wątpliwość
 |
|
 |
ReaL_OTi
NDSL fan

|
Z igrzysk olimpijskich nie olimpiady for fucks sake! |
_________________ |
|
 |
kodama
Kotex Killer
|
|
 |
gacek
Krecikowy grzybojeż

|
w zestawieniu kontuzji brakuje mi rozwalonego lokcia sztangisty na igrzyskach w pekinie. a i tak najgorsza kontuzja jak dla mnie bedzie zlamana noga cisse. az mnie wszystko boli jak to widze. brrr ale pierwsze miejsce tez wyglada imponujaco. mozna powiedziec ze krew leje sie strumieniami  |
sojtocisk
Fan DDR

|
"Jak co cztery lata w naszej kochanej rodzimej telewizji odbywa się transmisja z Olimpiady" Nie bądź śmieszny. Olimpiada to czas czteroletniej przerwy między Igrzyskami Olimpijskimi-_-' Olimpiada
Edyta mówi, że: W telewizji Igrzyska Olimpijskie są emitowane co dwa lata bo teraz mamy podział na zimowe i letnie |
edwardzin
Aktywny Działacz Polityczny

|
| sojtocisk napisał: | | "Jak co cztery lata w naszej kochanej rodzimej telewizji odbywa się transmisja z Olimpiady" Nie bądź śmieszny. Olimpiada to czas czteroletniej przerwy między Igrzyskami Olimpijskimi-_-' Olimpiada |
EPIC WIN!!!11ONEJEDENJEDENJEDEN |
_________________ [img] |
|
 |
Magness
Shaolin Sucker

|
Dobre! |
klaude
pokemon lover

|
| Cytat: | Z czasem słowo olimpiada straciło swoje dawne znaczenie i wyrównało się pojęciowo z "igrzyskami". W dzisiejszych czasach nawet częściej możemy spotkać olimpiadę na miejscu, gdzie poprawne byłyby "igrzyska".
|
|
_________________ GimmeIP.net - easy way to check IP and it's localization |
|
 |
Wawa
Zajebalyyy

|
| ReaL_OTi napisał: | | Z igrzysk olimpijskich nie olimpiady for fucks sake! |
Zmienić rangę Otiemu na "olimpiada fan"!
| sojtocisk napisał: | | "Jak co cztery lata w naszej kochanej rodzimej telewizji odbywa się transmisja z Olimpiady" Nie bądź śmieszny. Olimpiada to czas czteroletniej przerwy między Igrzyskami Olimpijskimi |
Zmienić rangę sojtociskowi na "olimpiada fan"!
| klaude napisał: | | Cytat: | Z czasem słowo olimpiada straciło swoje dawne znaczenie i wyrównało się pojęciowo z "igrzyskami". W dzisiejszych czasach nawet częściej możemy spotkać olimpiadę na miejscu, gdzie poprawne byłyby "igrzyska".
|
|
nie chcem kupywać takiej wymówki bo igrzyska cierpio
a na poważnie to z czasem więcej osób będzie mówiło "szłem" i nie zmieni to faktu, że mówią tak tylko idioci |
_________________ WYJEBANE SAMO SIĘ NIE ZROBI |
|
 |
sojtocisk
Fan DDR

|
kurde nie czytałem postów wyżej. Wyszło szydło z wora:/ |
|
|